Ved å bruke nettsidene våre samtykker du i at vi kan sette cookies i din nettleser.
Kebabgryte med nordnorsk vri, krydret kylling og mye smak.
Tilberedning:
- Riv av toppen på posen ved rivehakket.
- Tilsett varmt vann (3,6 dl) til nivåmerket.
- Rør godt rundt.
- Lukk posen med poselåsen.
- La retten hvile i 8 minutter.
- Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato.
- Lagres ved romtemperatur.
- Åpen pose skal behandles som ferskvare.
- Måltidet bør spises innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Produktspesifikasjoner
| Attributtnavn | Attributtverdi |
|---|---|
| Butikklager | På lager i butikk |
| Produkttype | Turmat |
| Bruksområde | Friluftsliv |
Produktomtaler
Kun registrerte brukere kan skrive anmeldelse